Dabīgā kosmētika un ķermeņa kopšnas līdzekļi no Šveices

Šveicē ražotā Hanrin kosmētika skaistumam un veselībai.

Dabīgi un efektīvi ķermeņa kopšanas līdzekļi: no matu un sejas kopšanas līdz pēdu kopšanai. Visa Nahrin kosmētika ir izstrādāta tā, lai sasniegtu maksimālo efektu pateicoties līdzsvaram starp dažādām dabīgām un augu sastāvdaļām.

Nahrini ir premium kategorijas kosmētika kas efektīvi kopj jūsu ādu. Produkti satur augu kombinācijas, kas nāk no tautas medicīnas, un ir piemērotas vismaigākai un visjūtīgākai ādai. Atbilstoši Nahrīn filozofijai un tradīcijām, visa kosmētika tiek izgatavota tikai no dabīgām, augsti kvalitatīvām izejvielām un vienmēr tiek pārbaudīta dermatoloģiski. Nahrin garantē ka kosmētika nesatur nekādas kaitīgās sastāvdaļās.

dermatoloogiliselt testitud

Meklējiet produktus Nahrin internetveikalā:


MŪSU KOSMĒTIKA NĀK NO DABAS

  • īpaši efektīvas augu izcelsmes sastāvdaļas
  • ādai draudzīga


AUGSTĀKĀS KVALITĀTES IZEJVIELAS

  • vairums mūsu piegādātāju darbojas pēc organiskiem vai biodinamiskiem principiem
  • dabbīgās sastāvdaļas, labākās eļļas un augstākās kvalitātes augu ekstrakti
  • visas sastāvdaļas nāk no labākajiem to ražotājiem pasaulē un, ja ir iespējams, no Alpiem


ĪPAŠI ĀDAI DRAUDZĪGI

  • Mūsu produkti tiek pakļauti rūpīgai un stingrai kvalitātes kontrolei
  • Veicot klīniskos un dermatoloģiskos testus Nahrin produkti piemēroti un draudzīgi pat visjūtīgākai ādai


ŠVEICES KVALITĀTE

  • Visu produktu izstrāde un ražošana notiek tikai mūsu pašu rūpnīcās Šveices
  • Šveices kvalitāte – no idejas līdz gatavam produktam

looduskosmeetika

VIENKĀRŠS IEPAKOJUMS KAS NEATSTĀJ IETEKMI UZ APKĀRTĒJO VIDI

  • Rūpējoties par ekoloģiju Nahrin ir atteicies no krāšņa un pievilcīga iepakojuma

VIDES AIZSARDZĪBA
Jüstrich cosmetics looduskosmeetika

  • ražošana bez Co2 emisijas
  • enerģija tiek iegūta no saules paneļiem un geotermāliem siltumsūkņie
  • rūpīga resursu izmantošana un videi draudzīgas ražošanas tehnoloģijas


BEZ RADIOAKTĪVĀ STAROJUMA

  • Gan izejvielās, gan gatavie produkti bez radioaktīva starojuma


NESATUR ĢENĒTISKI MODIFICĒTOS PRODUKTUS!

  • Nahrin produkti nesatur ģenētiski modificētas izejvielas


NAHRIN DABĪGĀ KOSMĒTIKA NESATUR…

POLICIKSLISKOS SAVIENOJUMUS

  • šie savienojumi ir lēti sintētiski aizstājēji retajiem un tāpēc dārgajiem muskusa briežu feromoniem
  • muskusa savienojumi tiek izmantoti daudzās smaržās un arī kosmētikā

NAV DROŠS, jo:

  • saglabājas ilgu laiku
  • nogulsnējas vidē, kā arī cilvēku un dzīvnieku taukaudos
  • pētījumi ar dzīvniekiem parādīja aknu darbības traucējumu pazīmes
  • izmēģinājumos ar dzīvniekiem ir pierādīts, ka tas ir kancerogēns un mutagēns

INCI (Starptautiskā kosmētikas sastāvdaļu nomenklatūra. Lasīt vairāk šeit.)

  • Iepakojums bez marķējuma, tāpēc tos nevar identificēt


FORMALDEHĪDS / FORMALDEHĪDU SATUROŠĀS VIELAS

  • formaldehīds (metanāls) ir konservants
  • izmantojot šo vielu samazinās ražošanas izmaksas
  • to izmanto daudzos kosmētikas līdzekļos, ieskaitot saules aizsarglīdzekļus, šampūnus un skropstu tušas
  • to var izmantot kosmētikas līdzekļos ne vairāk kā 0,2%, bet tas jānorāda uz iepakojuma

NAV DROŠS, jo:

  • spēcīgs alergēns
  • kairina gļotādas un acis
  • izraisa ādas nogurumu un novecošanos
  • izmēģinājumi ar dzīvniekiem pierādijuši kancerogenās pazīmes

INCI:

  • Formaldehīdu saturošās vielas ir kaitīgas veselībai. Tās pazīst ar dažādiem nosaukumiem, piemēram, benzilhemiformāls (2-brom-2-nitropropāns-1,3-diols), imidazolidinilurīnviela vai 3-dioksandiazolidinilgrupa


PARABĒNI

  • galvenokārt izmanto kosmētikā kā konservantu
  • Metil- un etilparabēni ir īpaši izplatīti dezodorantos, šampūnos un lūpu krāsās

PARABĒNI IR KAITĪGI ORGANISMAM, JO:

  • nogulsnējās organismā
  • Ietekmē organismu, tie uzvedas kā hormoni organismā, ļoti bieži kā estrogēns, un tāpēc ir īpaši bīstami auglim grūtniecības laikā, maziem bērniem un pusaudžiem
  • tas var izraisīt dažādas slimības un traucējumus, piemēram, neauglību, diabētu, agrīno pubertāti un hormonālās ietekmes onkologiskās slimības (krūts, sēklinieku un prostatas vēzi)

INCI:

  • marķēti kā metil-, etil-, propil-, butil- vai benzilparabēns
  • metagīns, propagīns, parahidroksibenzoāts vai PHB ir arī izplatīti sinonīmi


ORGANISKIE HALOGĒNA SAVIENOJUMI

  • tiek uzskatīti par konservantiem
  • ir pieejami gan dabiski organiski halogēna savienojumi, gan sintētiski ražoti halogēna savienojumi

NAV DROŠS, jo:

  • daudzi no tiem ir spēcīgi alergēni
  • daži no tiem var būt kancerogēni
  • gandrīz visi halogēna savienojumi nogulsnējās vidē un organismā

INCI:

  • dažus no tiem var atrast INCI definīcijās ar prefiksiem bromo, jodo vai hromo
  • tomēr ir arī daudz citu halogēnorganisko savienojumu, kurus patērētājiem nav tik viegli identificēt
  • ieskaitot triklozānu, ļoti agresīvu baktericīdu


TRIKLOSĀNS

  • ķīmiskā viela
  • kurai ir pretmikrobu iedarbība un tā ir viena no organiskajiem halogēna savienojumiem
  • to izmanto kā konservantu daudzās parastās zobu pastās, dezodorantos, pēdu kopšanas līdzekļos un pretpūtīšu preparātos

NAV DROŠS, jo:

  • tā veicina baktēriju rezistences mehānismu attīstību, kas var padarīt neefektīvu terapijas procesu
  • var būt piesārņota ar toksiskiem dioksīniem
  • uzsūcas caur ādu un ir atrodama pat mātes pienā
  • nonāk ne tikai cilvēka organismā, bet arī vidē, piemēram, ūdenstilpnēs un zivīs

INCI

  • Triklozāns


PEG-E ⁄ PEG-atvasinājumi

  • PEG-id (polietilēnglikoli)
  • PEG un to atvasinājumus izmanto kā emulgatorus, lai ļautu sajaukties eļļai un ūdenim.
  • izmanto arī kā tīrīšanas virsmaktīvo vielu vai saistvielu
  • izmanto kā šķīdinātāju daudzos populāros krēmos, šampūnos, zobu pastās un matu lakās

NAV DROŠS, jo:

  • padara ādu jutīgāku pret kaitīgām vielām un var saturēt kancerogēnas vielas

INCI:

  • to identificē ar vārdu “PEG” vai burtiem “eth” ar ciparu kombināciju
  • citas definīcijas ir poliglikols, polisorbāts vai kopolols


SILIKONS

  • absolūti sisntētiskā viela iegūta ķīmiskās laboratorijās
  • izmantojot toksiskus hlorētus ogļūdeņražus
  • bieži izmanto kā “mīkstinātāju” ikdienas kosmētikas nozarē, piemēram, šampūnos, kondicionieros vai krēmos, jo silikons padara ādu gludu un pieskārieniem maigu

NAV DROŠS, jo:

  • silikons nav bioloģiski noārdāms
  • atkārtoti izmantojot, silikons veido pamanāmu slāni uz ādas vai matiem, kas aizver poras
  • apgrūtina barības vielu apmaiņu – āda un matiem, tie vairs nevar pareizi “elpot”
  • tas noguslnējās aknās, nierēs un limfmezglos

INCI:

  • Visizplatītākie silikona sinonīmi ir dimetikoni, metikoni vai polisiloksāni

IZŅĒMUMS: BB-KRĒMS.


PARAFIINS

  • parastā kosmētikā ļoti izplatīta viela
  • ir minerāleļļas produkts, ko iegūst, destilējot naftu
  • lēta un viegli lietojama
  • emulsija uz tauku bāzes, ir vaskains, viegli uzliesmojošs, bez smaržas un bez garšas, netoksisks un lētuma ziņā atbaidošs:
  • viens kilograms parafīna maksā apmēram vienu eiro. Piemēram, mandeļu eļļa no sertificētas bioloģiskās lauksaimniecības, ko izmanto Nahrin kosmētikā, maksā 20 eiro par kilogramu

NAV DROŠS, jo:

  • tā ir organismam sveša viela
  • organisms to nevar pārstrādāt vai izmantoto, un tai nav kondicionēšanas efekta: tā vienkārši atrodās “nedzīva” uz ādas
  • nonākot organismā tā nogulsnējās, jo viela nav bioloģiski noārdama

INCI:

  • Parafīns (pēc INCI klasifikātora ka paraffinum liquidum)


FTALĀTI

  • tiek izmantoti kā mīkstinošie līdzekļi
  • bet ne tikai grīdas materiālos, dušas aizkaros un aizsargcimdos, bet arī krēmos, nagu lakās un dezodorantos
  • atstāj aizsargplēves slāni uz ādas un matiem

NAV DROŠS, jo:

  • var radīt homonīmu ietekmi
  • ir pierādījumi ka ka daži no ftalātu savienojumiem ietekmē spermas kvalitāti
  • Hārvarda universitātes pētnieki ir atraduši saikni starp šo vielu klātbūtni urīnā un DNS traucējumiem

INCI:

  • INCI terminoloģiju kombinācijās apzīmēts kā “ftalāti”


MIKROPLASTMASA

  • Daudzi kosmētikas līdzekļi (piemēram, dušas želejas, pīlinga krēmi un arī zobu pastas) satur mazas plastmasas daļiņas (mikroplastmasas)
  • Mikroplastmasu ražo rūpnieciski lielos apjomos, kas ir ļoti rentabls bizness

NAV DROŠS, jo:

  • Plastmasas nešķīst ūdenī. Nokļūstot ūdensdzīvnieku, piemēram, zivju un gliemju, gremošanas traktā, daļiņas var izraisīt tādas slimības kā iekaisumu vai hormonālos traucējumus, kam savukārt ir kaitīga ietekme uz visu barības ķēdi.
  • Tiek pierādīts, ka mikroplastmasa nonāk mūsu pārtikā arī pa gaisu
  • Pagaidām ļoti maz pētīujumu ir veikts par to ietekmi uz cilvēkiem

INCI

  • Piemēram, polietilēns (PE), polipropilēns (PP), polietilēntereftalāts (PET), polimetilmetakrilāts (PMMA), neilons

Nahrin naturaalne puhas looduskosmeetika

Next PostRead more articles