Nahrom, garšvielu maisījums ar jodu, dārzeņiem un zaļumiem, ar zemu sāls saturu. Bez glutomāta. 350g
Augstas kvalitētas dārzeņu garšvielu maisījums ar sāli, pulveris.
Ar jodu, dārzeņiem un zaļumiem, ar zemu sāls saturu.
Bioloģiski aktīva garšviela, kas maksimāli saglabā ēdienā esošo satāvdaļu smaržu, garšu un kvalitāti.
Ir dabīgs mikro un makroelementu avots.
Izceļās ir īpaši bagātu sastāvdaļu kompozīciju.
Garšvielas sastāvā ir tikai dabīgas izcelsmes komponenti.
Garšviela piemērota jebkura veida ēdieniem.
Lielisks sāls aizvietotājs un veselīgs papildinājums ēdienam.
Nesatur laktozi. Augu valsts izcelsmes. Bez glutamāta!
13.20€
Noliktavā
Apraksts
Nahrom – dārzeņu garšvielu maisījums, pulveris. Neto 350g.
Ar jodu, dārzeņiem un zaļumiem, ar zemu sāls saturu. Bez glutomāta.
Bioloģiski aktīva garšviela, kas maksimāli saglabā ēdienā esošo satāvdaļu smaržu, garšu un kvalitāti, kā arī ir dabisks mikro un makroelementu avots, nodrošinot organismā regulējošu un stimulējošu iedarbību.
Nahrom garšvielā ir maz sāls, kas atbilst veselīga un sabalansēta uztura principiem. Dēļ zemā sāls satura un bagātīgas aktīvo un veselīgo sastāvdaļu kombinācijas, ar šīm garšvielām var aizstāt parasto sāli jo tas ir garšīgs un veselīgs papildinājums ēdienam.
Nahrom garšviela piemērota pievienot visiem pārtikas produktiem: zupām, gaļai, zivīm, rīsiem, makaroniem, mērcēm, dārzeņiem, olām, svaigai pārtikai u.c.
Sastāvdaļas: vārāmā sāls (ar jodu), rīsu milti, maltodekstrīns, sausi malti dārzeņi (sīpoli, selerijas, ķiploki, paprika), ar selēnu bagātināts raugs (satur kviešus), dabīgs aromatizētājs (satur kviešus), garšvielas (satur sinepju sēklas), rapšu eļļa, pretsalipes viela kalcija silikāts.
Nesatur laktozi. Augu valsts izcelsmes.
Uzglabāt aizvērtu sausā vietā.
Enerģētskā vērtība (100g): enerģija 205kcal (860kj), tauki 2.2g, no tiem piesātinātās taukskābes 0.2g, ogļhidrāri 39g, no tiem cukurs 3.5g, olbaltum vielas 6.4g, sāls 40g.
Lietošana: izcili piemērota olu ēdieniem, gaļas, mājputnu gaļas, zivju ēdieniem, mērcēm, dārzeņiem, rīsiem, makaroniem, zupām, svaigiem dārzeņiem, salātos, u.c..
Deva pēc garšas (vidēji mēnesī 1 cilvēks patērē 90g).
Cilvēkiem ar nieru slimībām, hipertoniju un citām slimībām, kuras pavada ūdens aizture organismā, dienā ieteicams lietot 4,6g (1 tējk.) garšvielas.
Produkta galvenās īpašības:
- Satur salīdzinoši zemu sāls koncentrāciju
- Izceļās ir īpaši bagātu sastāvdaļu kompozīciju
- Garšvielas sastāvā ir tikai dabīgas izcelsmes komponenti
- Garšviela piemērota jebkura veida ēdieniem
- Lielisks sāls aizvietotājs
Garšvielu maisījums veicina vairogdziedzera funkcijas un vielmaiņas normalizēšanos, veicina holesterīna samazināšanos asinīs, palielina organisma noturību pret infekcijām, stimulē gremošanas sulas izdalīšanos un žults sekrēciju, kas palīdz uzlabot ēdiena sagremošanu un arī izvadīšanu, neveicina šķidruma uzkrāšanos organismā, novērš disbiozes attīstību, nodrošina organismu ar minerālvielām (kāliju, varu, cinku, mangānu, dzelzi). Lieliski piemērots jebkura gatava ēdiena garšas uzlabošanai.
Unikālā sastāva dēļ “Nahrom” sauso dārzeņu garšviela ne tikai ļaus pilnībā atteikties no galda sāls lietošanas uzturā, bet kļūs par iecienītāko garšvielu.
Garšviela satur daudz bioloģiski aktīvu vielu, kuras pastāvīgi lietojot uzturā, ir regulējoša un stimulējoša ietekme uz cilvēka organismu.
Jodētais sāls – ikviens zina par joda nozīmi uzturā un neaizstājamību organismā, tā galvenā funkcija – normalizē vairogdziedzera darbību un vielmaiņu.
Raugs – ir vērtīgu aminoskābju, enzīmu, B, D grupas vitamīnu, minerālvielu avots, kas uzlabo ādas stāvokli, stiprina kaulus un saistaudus.
Maltodekstrīns – ir salda viela, taču neietekmē glikozes līmeni asinīs, kas ļauj izmantot šo garšvielu uzturā cilvēkiem ar cukura diabētu. Maltodekstrīns ir glikozes, oligosaharīdu un iesala cukura maisījums, kas garšo labi un ir viegli sagremojams. Maltodekstrīns bagātina uzturu, to parasti lieto arī bērnu pārtikas produktos. Maltodekstrīna galvenā īpašība ir tā, ka tas veicina insulīna sekrēciju organismā. Maltodekstrīns ir daļējas cietes sadalīšanās produkts, kas stimulē bifidobaktēriju augšanu, tādējādi palīdzot novērst disbiozi.
Sīpolu un ķiploku pulveris – piešķir garšvielai pikantu aromātu, stimulē gremošanas enzīmu un žults sekrēciju, zarnu peristaltiku, maizna pūšanas mikrofloras attīstību resnajā zarnā un palīdz samazināt holesterīna līmeni asinīs.
Sausie dārzeņi – satur šķiedrvielas, uzlabo kuņģa-zarnu trakta darbību, apgādā organismu ar mikroelementiem (varu, cinku, mangānu, dzelzi), kas ir nepieciešami organisma normālai darbībai.
Augu eļļas – labvēlīgi ietekmē tauku vielmaiņu organismā.
Garšvielas – stimulē kuņģa sulas un aizkuņģa dziedzera sulas sekrēciju, uzlabo žults sekrēciju, uzlabo olbaltumvielu, tauku un ogļhidrātu gremošanas procesu un to uzsūkšanos.
Dārzeņu garšvielu maisījumam “Nahrin” ir ne tikai pikanta sāls garša, bet tas ir arī bioloģiski vērtīgs produkts, ko var lietot gan veseli, gan cilvēki ar vairogdziedzera slimībām, kuru cēlonis ir joda deficīts, hronisks gastrīts ar sekrēcijas nepietiekamību, zarnu hipotensija un hronisks aizcietējums, zarnu disbioze, maksts floras nelīdzsvarotība sievietēm. Arī cilvēki ar cukura diabētu, aterosklerozi, hipertensiju var lietot “Nahrom” garšvielu, jo tā organismā neaiztur lieko ūdeni, tāpēc nepaaugstina asinsspiedienu, kā arī nepaaugstina holesterīna līmeni asinīs.
Nahrom – tā ir tīra un kvalitatīva augu izcelsmes garšviela.
Daudzums: neto 350g
Ražotājs: NAHRIN AG, Šveice
Izplatītājs Latvijā: Green Link SIA, Stabu iela 30, Rīga LV-1011
Ilanda Maliha (verified owner) –
Вкусно,натурально,полезно.
Anonymous (verified owner) –
Ideāls ar olu.
Ilanda M. (verified owner) –
Замечательная приправа
Mārīte Beļska (verified owner) –
Esmu diezgan vīlusise, jo nedod ēdienam cerēto, izteiksmīgo garšu. Varbūt jāpievieno daudz vairāk, bet tad cena būs galīgi nepievilcīga. Varbūt kaut ko nepareizi darīju, vai pievienoju nepareizajam ēdienam
Ilanda Maliha (verified owner) –
Замечательнвя ,с богатым вкусом!Употребляю везде; супы,вторые блюда,салаты,в приготовлении обедов для детей