Kotletes ar kartupeļu biezeni

Kas nepieciešams:
lihapallid kartulipudruga

Pagatavošana:

Dziļā bļodā ielek skābo krējumu un pievieno nelielos gabaliņos sagriezto maizes šķēli. Pievieno smalki sagrieztos sīpolus, pētersīļus un koriandru. Viss rupīgi jāsajauc kopā ar malto gaļu pievieno Nahrin Jūras sāli, Citronpiparu un ķiploku garšvielas un nelielu daudzumu muskatriekstu. No gatavā maisījuma jāizveido nelielas kotletes un ļaujiet dažas minūtes atdzist ievietojot tās ledusskapī.

Kotletes cep uz pannas pie vidējās uguns līdz tās iegūsts zeltainu un kraukšķigu miziņu.

Kartupeļus nomizo, sagriež vismaz četrās daļās un novāra pasālītā ūdenī. Kad gatavs, pievieno izkausēto sviestu, pienu un krējumu. Visu sajauc un sastampā līdz iegūs kartupeļu biezeni. Pasniedz kopā ar kotletēm.

Daudzums: 4 personām.