karulaugu pesto retsept nahrin 504x504.jpg
Atgriezties pie Receptes

Ciedru riekstu pesto

Autors:
Nahrin Latvija
Pagatavošanas laiks:
5 min

Sastāvdaļas

Sastāvdaļas nosaukums
Vērtība

Ciedru riekstu

180g

Rīvētā parmezan siera

60g

Kvalitatīvās olīveļļas

100ml

Nedaudz sāls

Gatavošanas soļi:

Pagatavošana:

  1. Ciedru rieksti jānoskalo
  2. Sasmalcināt/saspaidīt ciedru riekstus un sajaukt ar parmezan sieru
  3. Pievienot olīveļļu un visu kārtīgi samaisīt
  4. Lisa veidi soola ja Nahrini sidrunipipart ja lase seista

Iteikums pesto glabāšanai:

Ja vēlaties, varat pagatavot lielāku pesto daudzumu un salikt to nelielās stikla burciņās. Burciņā pārlejiet pesto ar olīveļļu līdzās ar malām un uzmanīgi aizveriet vāku. Tādā veidā pesto var uzglabāt tumšā un vēsā vieta dažas nedēļas. Pēc atvēršanas ieteicams izlietot vienas dienas laikā.

Citas receptes