Nahrin Aloe Vera sertifikāts

Nahrin produktos izmantotas tikai vistīrākās un viskvalitatīvākās izejvielas, kas nodrošina to maksimālo efektivitāti un drošu lietošanu. Alveja, pateicoties savām īpašām ārstnieciskām iedarbībām plaši izmantota daudzos Nahrin produktos. Nahrin garantē ka tiek izmantota tikai tīra un sertificēta alveja!

Populārākie Nahrin produkti ar Aloe Vera

  • Vivi Aloe dzēriens – izgatavots no tīras alvejas sulas, balto vīnogu, granātābolu un citronu sulas, kas aktivizē imūnsistēmu, atbalsta gremošanu, palīdzpie aknu problēmām un palīdz izvadīt kaitīgās vielas no organisma.
  • Nahroderm kapsulas – dabīgs līdzeklis ādas un acu aizsardzība pret saules starojumu. Uztura bagātinātājs, satur burkānu pulveri, likopēnu, E vitamīnu, selēnu un alvejas ekstraktu, kas aizsargā ādu no UV starojuma kaitīgās ietekmes, piešķir ādai skaistu nokrāsojumu, aizsargā ādu no priekšlaicīgas novecošanās. Sagatavo ādu intensīvai saules gaismai (ieteicams lietot pirms plānotā ceļojuma uz siltām valstīm).
  • Gēls intīmo zonu higiēnai – Dabīgs gēls intīmo zonu higiēnai ar maigai ādai draudzīgu pH līmeni. Neizžāvē un nekairina jutīgo ādu. Satur alveju, kumelīšu un citu augu ekstraktus, bagāts ar E vitamīnu. Īpaši paredzēts maigai un jutīgai ādai. Var izmantot visa ķermeņa kopšanai. Palīdz novērst sēnīšu un patogēno mikrobu veidošanos.
  • Skropstu tuša (mascara) jūtīgām acīm – Nahrin skropstu tuša jutīgām acīm palīdz  izcelt acu skaistumu. Padara skropstas biezākas, pilnīgākas un garākas. Piemērots arī visjutīgākajām acīm. Nesatur naftas produktus uni parabēnus, sastāvā tikai dabīgie pigmenti. Oftalmoloģiski pārbaudīts (nekairina acis), dermatologiski pārbaudīts!
  • Mitrinošs gēls sejas ādai – ar alveju – Mitrinošs gels ar alveju un olīveļļu sausai un jūtīgai ādai. Ātri uzsūcas un nav taukains. Efektīvi atjano mitrumu, nomierina iekaisušo ādu, samazina priekšlaicīgas novecošanās pazīmes. Īpaši ieteicams jauniešiem ar taukaino ādu, vīriešiem kas nelieto kosmētiku regulāri.
  • Alvejas izsmidzinātājs (sprejs) – Nahrin Alvejas izsmidzinātājs ir mitrinošs aerosols bagāts ar alveju, cardiospermum un hialuronskābi. Sastāvā esošaš aktīvās vielas nomierina un efektīvi atjauno kairinātu un uz niezi tendētu (niezošu) ādu. Alvejas izsmidzinātājs atsvaidzina, atdzesē un nomierina ādu. Piemērots lietošanai pēc sauļošanās saulē.